Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

MTD BV 2400 E Elektrische Bladblazer / -Zuiger LAATSTE MODELLEN !

Nog 2 beschikbaar

€ 89,00

€ 79,00

artnr : BV2400E


NOG 2 LAATSTE MTD BV 2400 E BLADBLAZERS !


De MTD BV 2400 E is een krachtige bladblazer die met een druk op de knop verandert in een zuiger. Deze krachtpatser heeft binnen een mum van tijd, de tuin weer helemaal bladvrij! De opgezogen bladeren versnippert de MTD 2400 tot compact afval. De elektrische bladblazer van MTD met een vermogen van 2400 watt blaast met een snelheid van maximaal 270 km per uur uw tuin helemaal netjes. Bij het opzuigen reduceert de MTD BV 2400 E het afval met maximaal 90 procent van de oorspronkelijke volume, hierdoor neemt het meer afval op in de meegeleverde opvangzak. Deze zak met ritssluiting heeft een grote inhoud van 45 liter en is net zo eenvoudig te legen als dat u hem opvult. Dankzij het neuswiel rolt u met de bladblazer rustig over de grond.

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
Specificaties

MTD BV 2400 E Elektrische Bladblazer/-Zuiger

artnr : BV2400E

  Vermogen: 2400 Watt 
  Blaassnelheid tot 270 km/h 
  Ingebouwde 10:1 bladversnipperaar en neuswiel 
  Volume opvangzak: 45 liter 
  Opvangzak van 45 liter 

  Gewicht : 5,1 kg

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...