Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.

Polar HD1200 Trailer/Aanhanger LAATSTE MODEL !

€ 705,00

€ 655,00

artnr : HD1200


LAATSTE  MODEL 


VERKOCHT !


De meest ideale ga-overal, kom-overal, doe-alles, kan-alles UTILITY trailer van POLAR. HD staat voor 'Heavy Duty' (zwaar werk)en dat is precies wat deze trailer makkelijk aan kan. Transformeer uw ATV, quad en kleine trekker tot een alles-kunner. De HD1200 is in de VS veruit het meest verkochte model en heeft de beste maten voor allerhande werk. De extra dikke bodem, wanden en randen zorgen ervoor dat grote stenen, haardhout, bielzen, groot gereedschap e.d. makkelijk door de HD1200 vervoert kan worden en de HD1200 zoveel beter is dan de concurrentie... De POLAR trailers zijn zoveel beter maar daardoor ook duurder dan wat er gemiddeld wordt aangeboden aan trailers.


*zolang de voorraad strekt

Specificaties

Polar HD1200 Trailer/Aanhanger 420 liter

artnr : HD1200

VERKOCHT !

 
'High Impact' polyester (polyethyleen) bak
Stalen frame met poeder coating
Offroad (zeer hoge belasting) lagers
De as is 30 cm vrij van de grond
Het originele 'Tilt & Pivot' (kantel en draai) frame
Brede banden méét binnenband
Snel ontkoppeling van de bak

 

HD1200 Technische Gegevens
Model HD1200
Capaciteit (1200 lbs) 545 kg
Inhoud (15 cu. Ft) 420 ltr
Overall maten 213 x 114 x 79 cm
Overall gewicht (107 lbs) 49 kg
Maten v.d. bak 157 x 79 x 46 cm
Maten v.d. banden 46 x 21,5 cm

 

 

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn. Neemt u contact op met onze klantenservice voor uw zichttermijn retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...