Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.

Stiga Combi 55 S AE Accumaaier 80 volt 48 cm (+ 2x accu 5.0Ah)

€ 1.099,00

€ 999,00

artnr : 294556008/ST1


NU IN DE ACTIE!


Maai uw gazon met een veelzijdige en comfortabele accumaaier. STIGA Combi 55 S AE is een brede en zelftrekkende grasmaaier met twee krachtige 80 volt batterijen met 5 Ah vermogen en regelbare snelheid. Met een plaatstaal chassis met 53 cm maaibreedte en LED indicator op de motor die het energieniveau aangeeft.
Deze batterijmaaier is geschikt voor een gazon tot 1000 m².
STIGA Combi 55 S AE een gebruiksvriendelijke grasmaaier dankzij de ergonomische en verstelbare stuurhendel met praktische display, met batterijstatus en knop voor ECO modus, voor energiebesparing en een langere werktijd. Met indicator voor volle opvangzak, centrale hoogteregeling met hendel (25 - 80 mm). Ideaal voor opvangen, maar ook voor mulchen of achteraan uitwerpen. Makkelijk te verplaatsen dankzij het stevige handvat vooraan.


De 2x 80 Volt batterijen en oplader zijn standaard inbegrepen en geschikt voor alle draagbare tuinmachines uit het Stiga 80V Voltage programma.Specificaties

Stiga Combi 55 S AE Accumaaier 80 volt 48 cm

artnr : 294556008/ST1

VERMOGEN

Krachtbron

Lithium-Ion accu

Merk motor                             

Stiga

MAAISYSTEEM

Maaisysteem

Opvangen, Mulching, Achteruitworp

Mulching functie

Ja

4 in 1 maaisysteem

Nee

Materiaal maaidek

Plaatstaal

Gegalvaniseerd staal

Nee

Maaibreedte

53 cm

Maaihoogte regeling

Centraal

Maaihoogte standen

5 posities

Maaihoogtes

25-80 mm mm

Aanbevolen werkoppervlak      

tot 1000 m²

AANDRIJFSYSTEEM

Aandrijving

Zelftrekkend

Aandrijving

Achterwielaandrijving

Snelheidsregelaar           

Ja, elektronisch

UITRUSTING

Type opvangbak

Hybride met indicator

Inhoud opvangbak

70 L

Type stuur

Digi 25mm soft grip, verstelbaar met klikhendels

Inklapbare stuurhendel

Ja

Verstelbare stuurhendel  

Ja

Wielen

210/240 mm kunststof wielen met glijlagers

Handvat vooraan

Ja

ALGEMENE AFMETINGEN

Nettogewicht

27 kg

   

 

 

SAP Code

294556008/ST1

EAN code      

8008984799080


Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...