Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Volpi PV 220 Accu Snoeischaar 20-22 mm NIEUW!

€ 189,00

€ 185,00

artnr: 99-VO-PV220


De gloednieuwe accu snoeischaar PV220 van Volpi Originale is de perfecte vervanging voor handmatige snoeischaren!


De PV220 is uitgerust met een geïntegreerde lithiumbatterij. De verwisselbare stalen messen zijn geschikt voor het snoeien van kleine heesters en sierplanten. De maximale opening van de messen is 22 mm en het totale gewicht van deze snoeischaar is slechts 0,74 kg, waardoor comfortabel, moeiteloos en volledig autonoom werken mogelijk is.


Dit model is uitgerust met een borstelloze motor en een bewegingssysteem. De snoeischaar is ook uitgerust met een innovatieve gekleurde oplaadindicator, om het laadniveau van de batterij altijd onder controle te houden en de snelle stand-by-uitschakel functie maakt het mogelijk om de batterij te sparen wanneer deze niet in gebruik is. De autonomie van de batterij gaat van 2 tot 4 uur, afhankelijk van het soort gebruik en kan eenvoudig worden opgeladen via de meegeleverde USB-C-kabel. Met het praktische ingebouwde LED-licht kan de bestuurder het werkgebied verlichten voor meer precisie tijdens het snoeien.


Werktijd   3 uur


Oplaadtijd   3 uur


Motor   borsteloos


Accu   geintegreerd


Maximale tak dikte   20-22Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
DE LEVERTIJD KAN AFWIJKEN DOOR DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN. BEL OF MAIL ONS VOOR DE ACTUELE LEVERTIJDEN.
Specificaties

Volpi PV 220 Accu Snoeischaar 20-22 mm NIEUW!

artnr: 99-VO-PV220


Draadloos

Borstelloze motor

Verwisselbare stalen messen

Max. lamellenopening 22 mm

Twee standen voor het openen van het mes met geheugen

LED-licht om het werkgebied te verlichten

Inclusief holster

Geïntegreerde lithiumbatterij

Nominale spanning 7,2V

Nominaal vermogen van de motor 180W

Uitgerust met USB-C-kabel voor batterijlading

Snelle stand-by uitschakelfunctie

Gekleurde indicator van het batterijniveau


Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...