Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.

Cub Cadet LM3 DR53ES 4 IN 1 Benzinemaaier met elektrische starter

€ 729,00

€ 599,00

artnr : 12BCPVS7603


NU IN DE AANBIEDING!


Op grond van de grote maaibreedte en de krachtige motor kunt u met Cub Cadet maaier voor grote oppervlakken in korte tijd een grote oppervlak bewerken. De combinatie van kracht en efficiëntie zal u de klus vergemakkelijken. Goed manoeuvreren is een factor voor een goede gazonmaaier. Hoge achterwielen zorgen er voor dat de maaier makkelijk over oneven terreinen rijdt.


4-in-1 SYSTEEM: u kunt kiezen tussen vier verschillende maai methoden. Opvangen, Mulchen, Achter-uitworp en Zij-uitworp. Dat geeft u de mogelijkheid om de perfecte methode te vinden voor elke omstandigheid. De stof vrije hard top vangzak houdt stof binnen in droge omstandigheden. De vul indicator geeft aan wanneer de vangzak vol is. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om de maaihoogte af te stellen. De maaihoogte is comfortabel te verstellen met een hendel, met keuze over 6 verschillende maaihoogten.Specificaties

Cub Cadet LM3 DR53ES 4 IN 1 Benzinemaaier met elektrische starter

artnr : 12BCPVS7603

Motor

Soort motor

Brandstof

Merk motor

Cub cadet

Brandstof soort

Benzine

Motor type

55 OHV

Cilinderinhoud

159cc

Accu

Vermogen

2.5KW bij 2800 TPM

Start methode

Elektrisch gestart, trekstarter

Maaisysteem

Maaimethode

Opvangen, mulching, zij-achter uitworp

Maximaal maaioppervlak

950 M²

Maaibreedte

53 cm

Mes inschakeling

Conventioneel

Aantal messen

1

Maaihoogte

6 standen, 27-92mm

Maaihoogte regeling

Centraal

Reinigen

Conventioneel

Capaciteit vangbak

70L

 Transmissie

Soort transmissie

Zelftrekkend vario

Bediening

mySPEED

Aantal versnellingen    

variabel

Aangedreven wielen

Achterwielen

 Uitrusting

Duwboom

soft grip met mySPEED

Duwboom inklapbaar

Ja

Duwboom verstelbaar

Ja

Type opvangbak

Hard-top textiel

Materiaal chassis

Plaatstaal

 


Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...