Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Allett Sandringham 14E Kooimaaier

€ 1.075,00

€ 1.025,00

artnr : f016314a70


Elektrische kooimaaier.


VOORHEEN KENSINGTON 14E, MAAR NU MET VERZWAARDE MOTOR EN VERBETERDE GRASOPVANG !


Perfect ontwerp en prestatie, de Sandringham is zonder twijfel een van de beste electriche kooimaaiers op de markt. Deze machine heeft een het revolutionair QC cassette systeem. Dit ‘Quick Cassette’ systeem geeft u de mogelijkheid om de maaicassette te verwijderen en om deze te laten slijpen of te vervangen, maar ook om uw maaimachine te veranderen in een krachtige verticuteermachine door dit te vervangen met de Qc verticuteercassette.


Als extra optie voor de  Allett sandringham , de allett 14K/17K en 20K is een QC maaicassette met 10 bladen verkrijgbaar, ideaal om uw gazon er uit te laten zien als een green van een golfbaan.


Garantie 2 jaar !!


(deze machine werd voorheen Atco Balmoral 14S kooimaaier genoemd)

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
Specificaties

Allett Sandringham14E Elektrische Kooimaaier

 artnr : f016314a70


maaibreedte : 35 cm

340 Watt eletrische  motor

maaihoogte : 10 mm- 35mm

variable regeling voor snelheid

Achterrol: Ja, aangedreven

Grasvangbak: Polypropyleen, 32 L, met maaisel verdichter

Gewicht (incl. grasvangbak): 28 kg


Garantie 2 jaar !!

(deze machine werd voorheen Atco Balmoral 14S en allett kensington  kooimaaier genoemd)

Video bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...